Следвайте Гласове в ТелеграмТревожно е, че президентската институция манипулира общественото мнение

...
Следвайте Гласове в ТелеграмТревожно е, че президентската институция манипулира общественото мнение
Коментари Харесай

Министерството на отбраната: Радев и Йотова манипулират и заблуждават относно военната помощ за Украйна

Следвайте " Гласове " в Телеграм

" Тревожно е, че президентската институция манипулира публичното мнение с погрешни внушения за военната помощ за Украйна и по този начин подхранва акцията по дезинформация, която се води против България. Като подменя информацията за това, което страната ни е подготвена да даде като помощ, с това, което Украйна желае от България, вицепрезидентът заблуждава обществеността. "

Това обявиха от Министерството на защитата във позиция по отношение на изказване на вицепрезидента Илияна Йотова, която по-рано през днешния ден изясни огънят по президента Румен Радев с опит да се прикрие какво е дало обещание българското държавно управление на президента на Украйна Володимир Зеленски и видя разминаване в позициите на премиера и военния министър.

Ето какво още се споделя в позицията на МО:

" Министерството на защитата има цялостната поддръжка от държавното управление за военната помощ за Украйна, избрана с решение на Народното събрание. Подкрепата изрично няма да заплаши боеспособността на българската войска и опциите на страната ни да се пази. България ще даде муниции, които са към края на своя запас, само че са в годно положение. Те са отвън нормативите за поддържане на ресурси и обезпечаване на подготовката на армията.

Обръщаме внимание, че с днешния си опит да разклати стабилността на постоянното държавно управление, вицепрезидентът насажда боязън и разединява, вместо да сплотява нацията ".

Инфо: " 24 часа "

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР